06:25 ч.

21.05.15

1 мин.

1565

0

0

Сватба остави отбор без стадион

от Стандарт |

Сватба остави отбор без стадион

Футболистите от аматьорския румънски тим "Гилортул" се видяха в чудо, след като се оказа, че няма къде да играят официален мач. Кметът на градчето Таргу Карбурещи нае клубното съоръжение през уикенда, за да ожени дъщеря си. Стадионът, който разбира се, не е с впечатляващи размери, се оказало единственото място в града, където могат да се съберат 500 гости. Заради сватбата обаче футболният клуб трябваше да играе домакински мач от лигата на повече от 40 км. От общината пък споделиха, че тържеството е преминало по най-добрия начин и благодариха за проявеното разбиране. В крайна сметка тимът на "Гиролтул" нямаше проблеми въпреки препятствията и се наложи с категоричното 7:1.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент