Свършиха билетите за "Арсенал" - "Лудогорец"

Свършиха билетите за "Арсенал" - "Лудогорец" | StandartNews.com

Билетите за гостуването на "Лудогорец" на английския гранд "Арсенал" в мач от груповата фаза на Шампионската лига са изчерпани, съобщават шампионите на официалната си интернет страница.

Разградчани гостуват в Лондон на стадион "Емирейтс" на 19 октомври. Феновете на "Лудогорец" ще използват пълния капацитет на секторите за гостуващи фенове на съоръжението - 2990 места.

От клуба напомнят, че на заявилите вече билети от чужбина е върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба.

След като в офисите на "Лудогорец" получи съответната сума за поръчаните билети, всеки поддал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, ред и място в сектора за феновете на Лудогорец. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача. В деня на мача представители на клуба ще заменят ваучерите за валидни билети.

Всеки един билет е поименен и не може да бъде заменян или преотстъпвани на трети лица.

Всички фенове, които не са се сдобили с билет или нямат възможност да присъстват на срещата в Лондон, ще могат да наблюдават срещата пряко в ефира на bTV Action.

Преди това обаче на "Лудогорец" предстои домакинство на френския шампион "Пари Сен Жермен". Мачът е в сряда (28 септември) от 21:45 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай