"Стяуа" плаши с пробив за билети

"Стяуа" плаши с пробив за билети | StandartNews.com

Не сме топили "Лудогорец" в УЕФА, кълнат се румънците
10 000 румънци щурмуват "Васил Левски", чакат помощ от ЦСКА

Да поизравни силите на трибуните на "Васил Левски" за реванша с "Лудогорец" от плейофите на Шампионската лига ще се опита "Стяуа". Според gsp.ro румънските фенове се стягат за пробив с билетите, като целта е поне 10 000 да викат за тима от Букурещ. За да осъществят плана си, запалянковците от северната ни съседка се надяват на помощта на агитката на ЦСКА, с която са в дружески отношения.

От "Лудогорец" са отпуснали 2200 пропуска на гостите, които ще се пласират само в Румъния. У нас билети за мача ще се продават само срещу удостоверение, че си българин, твърди медията. За това феновете на "Стяуа" ще разчитат приятелите им от ЦСКА да набавят останалото количество.

"Ще вземем мерки да гарантираме сигурността на всички посетители на стадиона", обяви изп. директор на "Лудогорец" Ангел Петричев. "Не сме говорили с хората от "Стяуа" дали ще допуснат български фенове в техния сектор. Изпратихме им билетите, които са за сектор Г. От тях си зависи на кого ще ги продадат. Ние носим отговорност за другите сектори. При всички случаи ще има фенове на ЦСКА, които ще се сдобият с билети. Не са тайна близките отношения между двете агитки. Ние живеем в демократична държава и всеки е свободен да подкрепя, когото си иска. Разчитаме на подкрепата на всички фенове", допълни той.

Няма жалба за расизъм

срещу "Лудогорец" в УЕФА, обявиха от "Стяуа". Това разкри румънският журналист Джордже Пецу, който дълги години работи в родни медии, след разговор с човек от ръководството на румънския клуб. "Ако делегатът на мача е написал нещо - окей. Но "Стяуа" не е подал никакво оплакване", обяви той.

50 лв. за билет искат шампионите

за реванша със "Стяуа" на 27 август. Толкова ще струват пропуските за ложи 3-7 на националния стадион. В сектор "А" ще се влиза срещу 15 лв., в "Б" и "В" за 10, Ложа 8 и 9 на сектор "А" ще струва 25 лв. Утре отваря касата пред "Васил Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай