Стенли зарадва умиращ запалянко

Стенли зарадва умиращ запалянко | StandartNews.com

Големият Стилиян Петров зарадва умиращ фен на "Астън Вила". Бившият капитан на националния отбор посети Уил Фалк в последните дни от живота му. 24-годишният младеж уж преборил рака преди две години, но през май му открили тумор на мозъка. Брат му Джордж решил да му донесе поне малко радост, организирайки среща на Уил с Петров. Стенли бил абсолютният любимец на фена заради волята му да се пребори с левкемията и лидерските качества, които демонстрираше с "Астън Вила". Стенли изпълнил молбата с радост.

"Брат ми си лежеше на леглото, в което животът му завършваше, без да знае, че Стан идва. Когато приятелят ни Карл се появи и каза, че Петров е тук, той просто пощуря. Показа на всички, че е все още жив. Говореше си със Стан през цялото време. Не е приказвал толкова дълго от месец. Стилиян бе истински джентълмен, пропътува цялото разстояние, за да се види с Уил. Подари му фланелката, с която игра срещу "Уорчестър". Това бе последният му мач за "Вила". Снимката му с Петров е последния момент, в който го видях да се усмихва", призна Джордж пред английските медии.

Два дни след срещата болният фен починал. Брат му го описва като младеж, обичащ живота и футбола, главно "Астън Вила". "Притежаваше сезонен билет и заедно с няколко приятели ходихме на всяко гостуване", добавя Джордж. Стилиян Петров продължава да демонстрира силата на духа си и все още не се е отказал да си намери нов отбор за сезона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай