Стенли и Марто раздават автографи на УЕФА ЕВРО FUN PARK

Стенли и Марто раздават автографи на УЕФА ЕВРО FUN PARK    | StandartNews.com

Първите 10 щастливци ще бъдат печелившите победители от играта във Фейсбук-страницата на Евро,2015 за най-оригинален трик във футболната клетка

Час преди откриването на Европейското първенство за юноши до 17 години на градския стадион „Берое" феновете на българския футбол ще имат уникалната възможност да се срещнат лично с двама от легендарните ни футболисти - Стилиян Петров и Мартин Петров.

Специалният УЕФА ЕВРО FUN PARK, който от централния площад се премества на стадион „Берое", ще очаква желаещите да видят на живо Стенли и Марто и да разговарят с тях още от 16 ч. Феновете ще получат автографи и подаръци. Първите десет щастливци, които ще се запознаят с двете големи имена на българския футбол, ще бъдат и печелившите от играта във Фейсбук-страницата на ЕВРО'2015 – UEFA European Under 17 Championship, за най-оригинален трик във футболната клетка.

УЕФА ЕВРО FUN PARK ще е отворен два часа преди началото на мача България – Хърватия и преди всяко от срещите на стадион „Берое" и на останалите стадиони, на които се играят мачове от еврошампионата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай