Спрягат Бербо и за "Вила"

Спрягат Бербо и за "Вила" | StandartNews.com

В момента още трупа тен, отсече мениджърът му

Димитър Бербатов отново попадна по обстрел от оферти. Този път той е спряган за бившия отбор на Стилиян Петров "Астън Вила", твърди "Блиц". Очаква се до дни Бербо да получи оферта от бирмингамци. Английският клуб търси заместник на голмайстора си Кристиан Бентеке, който бе продаден наскоро в Ливърпул. Благоевградчанинът е без отбор в момента и чака подходяща оферта, за да се присъедини към някой клуб като свободен агент. Засега Бербо се е отдал на почивка със семейството си. Друга опция за Бербатов е и Германия.

Има минимален шанс той да отпътува за Бремен, където ще получи оферта от "Вердер" и отново може да заиграе в Бундеслигата. Това съобщава немското издание "Везер Курир", които припомнят, че "Бременските музиканти" имат много вакантни места в атаката си и опитния 34-годишен голаджия е близо до трансфер.

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев категорично отказа да каже конкретно име на отбора, в който ще играе клиентът му. "Бербатов усилено трупа тен на плажа. Все още няма никаква новина. Митко тренира индивидуално и скоро ще има нов отбор. Това е, което мога да кажа", отсече Данчев.

Само за два месеца Бербатов бе спряган за около десет отбора. Това са "Олимпиакос", "Интер", "Галатасарай", "Бешикташ", "Бурсаспор", "Борнемут", "Вердер", а сега и е свързван с "Астън Вила".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай