SMS взриви "Барса" преди "Ел Класико"

SMS взриви "Барса" преди "Ел Класико" | StandartNews.com

"Реал" смачка каталунците, но на компютърна игра

Текстово съобщение е причинило всички главоболия на "Барселона" в последните дни, пишат медиите в Испания. SMS-ът бил изпратен от един от шефовете на каталунците на свои приятел, обяснявайки му ситуацията на клуба. Незнайно как обаче съобщението попада в интернет канал за новини свързани с "Барса".

В SMS-ът се казва как Тата Мартино съобщил, че си тръгва през лятото. Оттам идва и новината - Юрген Клоп ще бъде заместникът му, а с него ще дойде и Марко Ройс срещу 35 млн евро. В съобщението се твърди още, че звездата Лео Меси е отказал да се раздава на 100% в мачовете на каталунците, за да се пази за Мондиала. Аржентинецът дори забранил вратарят Пинто и Сеск Фабрегас да бъдат продавани, тъй като техните съпруги са близки с любимата му Антонела.

Според ръководството на "Барса" този SMS е опит да бъдат създадени интриги в клуба преди днешния финал за Купата на Испания срещу "Реал" М.

В лагера на "белите" настроението е повече от приповдигнато. Играчите на Карло Анчелоти вече постигнаха разгром на "Барса", но на компютърна игра. Става въпрос за ФИФА 14, която всяка седмица кани по няколко футболисти да направят демонстративен мач на Xьox. Най-голям резултат постигна Гарет Бейл, който размаза каталунците с 6:1. Специално за "Ел Класико" ще пристигне и кралят на Испания Хуан Карлос I. В момента той е на посещение в ОАЕ, но днес ще лети за Валенсия, за да присъства на ст. "Местая".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай