Sky Sports разкри две жертви на Моуриньо

Sky Sports разкри две жертви на Моуриньо | StandartNews.com

Дейли Блинд и Хуан Мата ще бъдат двама от футболистите, които ще бъдат продадени от "Манчестър Юнайтед" след пристигането на Жозе Моуриньо. Според Sky Sports португалският спец вече е определил първите си жертви.

Моуриньо вчера се разходи из базата на "червените дяволи" в Карингтън в компанията на изпълнителният директор Ед Уудуърд и сър Боби Чарлтън, а медиите в Англия твърдят, че Специалния вече планира офанзивата си на трансферния пазар.

На Острова не очакват Мата или Блинд да са част от избраниците на португалеца за новия сезон. Именно Моуриньо прати Мача в "Юнайтед", когато бе мениджър на "Челси". Блинд пък не пасва на физическите параметри, които специалистът изисква от един централен защитник.

В медиите в Испания се твърди, че "Барселона" ще се  опита да привлече Мата през лятото. 

В същото време според "AS" спортният директор на "Севиля" Рамон Мончи е взел решение да напусне андалуския клуб. 47-годишният бивш вратар на отбора е получил изгодно предложение от "Юнайтед" и вече е уведомил ръководителите на испанския клуб, че напуска и ще отиде на "Олд Трафорд" при Жозе Моуриньо. Той е считан за трансферен гуру, който седи в основната на успехите на тима в Европа в последните три години. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай