Съсипаха с критики Бейл, "Ас" му писа нула точки

Съсипаха с критики Бейл, "Ас" му писа нула точки | StandartNews.com

Халфът на "Реал" (М) Гарет Бейл изигра най-слабия мач в кариерата си при загубата от "Ювентус" с 1:2 в Шампионската лига. Експериментът, който направи треньорът на "белия балет" Карло Анчелоти да пусне след контузия Бейл в игра, не сработи.

В медийното пространство уелсецът бе строго критикуван като дори испанският таблоид "Ас" не му даде точки в традиционната си статистика след двубоя.

"Бейл игра страхливо. Бе незабележим. "Реал" играха с 10 човека, докато той беше на терена", сопна се бившата легенда на "Манчестър" Юн Рой Кийн. В социалните медии също скочиха на най-скъпия футболист на света. Появиха се подигравателни снимки, на които екипировката му играе сама. "За целия двубой Бейл няма гол, асистенция, точен удар, създадена опасност. Има само 18 точни паса. Дори Икер Касияс има повече подавания от него", пише в един от колажите в негова чест.

Анчелоти опита да защити супер звездата си. "Бейл не е виновен за загубата. Той се завърна от контузия и явно още не е в добра спортна форма. Сигурен съм, че в следващия мач ще видим на какво е способен", каза треньорът на "Реал".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай