Сако си призна за допинга

Сако си призна за допинга | StandartNews.com

Спипаният с допинг защитник на "Ливърпул" Мамаду Сако си призна прегрешението индиректно. Френският национал отказал "Б" пробата да бъде отворена, с което на практика се обявява за виновен. Целта на този ход е умилостивяване на ръководните фактори в УЕФА, с което предстоящото наказание да бъде минимално.

Санкциите в такива случаи варират между шест месеца и две години. "Червените" продължават да се правят на ударени и все още не са коментирали издънката на Сако официално. Юрген Клоп и неговите момчета имат по-големи грижи от драмите на Мамаду в момента. "Ливърпул" гостува тази вечер на "Виляреал" в първи полуфинален мач от Лига Европа.

Феновете на "Жълтата подводница" готвят уникална атмосфера, с която да надъхат любимците си. Привържениците са получили 20 000 безплатни шалчета, с които ще направят специална хореография. Другата изненада, която се готви е почитането на годишнината от трагедията на "Хълзбъро".

На 15 април 1989 г. 96 фенове на "червените" загубиха живота си в Шефийлд по време на мача между "Ливърпул" и "Нотингам" от полуфиналите за купата на Англия. Междувременно треньорът на испанците Марселино се опита да нахъса възпитаниците си преди мача. "Можем да елиминираме "Ливърпул". Те са считани за фаворити, но аз не мисля, че ние сме по-слаби от тях", заяви спецът.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай