Съдят Стилиян за превишена скорост

Съдят Стилиян за превишена скорост | StandartNews.com

Полицията във Великобритания за пореден път доказа, че не си поплюва, когато става дума за нарушаване на обществения ред. Този път под ударите на законите на Острова е попаднал Стилиян Петров, твърди "Бирмингам Мейл". Бившият национал и бивш капитан на "Астън Вила" е бил обвинен, че на 30 април миналата година е карал с превишена скорост на магистралата М6 в Мидландс, северно от Бирмингам.

Стенли, който неотдавна излекува левкемия, е бил засечен от местни полицаи, но въпреки статута си на жива легенда на "Вила парк" те не са му направили никакви реверанси. Инцидентът е бил разгледан в съда в Лиймингтън, където в негово отсъствие е бил признат за виновен.

Окончателната присъда ще бъде произнесена на 23-и този месец, като освен за непозволено високата скорост му е предявено и второ обвинение за отказ да даде информация за случилото се. Очаква се решението на съдиите да не е много строго, тъй като Петров досега няма сериозни пътнотранспортни нарушения, като се изключат глобите за неправилно паркиране, които са често срещано явление на Острова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай