Съдия кадем за "орлите" в Чехия

Съдия кадем за "орлите" в Чехия | StandartNews.com

Любим съдия за "Лудогорец" ще свири реванша с "Виктория". УЕФА праща в Пилзен Алберто Ундиано Майенко. Именно испанецът надува свирката през 2014 г. в паметната среща на "Васил Левски" срещу "Стяуа", която вкара "орлите" за пръв път в Лигата на богатите. Сега в Разград се надяват, че назначението отново ще бъде добър знак за тях. "Лудогорец" има преднина от 2 гола преди битката в Чехия, но благодетелят на тима Кирил Домусчиев нареди на играчите - никакво отпускане.

"Ние нямаме право да подценяваме, отиваме да изиграем един много труден мач срещу много добър отбор. Най-вероятно "Виктория" ще се опита да ни пречупи още в началото, но ние сме готови на всичко. Няма как да разчитаме само на контраатаки, ние ще си играем нашата игра", заяви треньор Георги Дерменжиев вчера на летище Варна, откъдето "орлите" се отправиха за Пилзен.

"Вероятно ще има промени в състава, но ще ги научите преди мача. Има предстартова треска, това е плейоф за влизане в групите и никой няма да се даде току-така. Макар и да водим с 2:0 - добър резултат за нас, но трябва да бъдем много специални на този мач, за да можем да го спечелим", продължи Дерменжиев и призова цяла България за подкрепа. "Остана един отбор в Европа и трябва като българи всички да стоят зад него. Независимо как се казва", каза още спецът, който попълни групата с таланта Светослав Ковачев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай