Роналдо купува палат в Родос

Роналдо купува палат в Родос | StandartNews.com

С Ирина броят $2 милиона за имение от 17 век

Кристиано Роналдо е останал омагьосан от красотата на Родос и по-специално от областта Линдос, твърдят в Гърция. Според южните ни съседи футболната звезда е изкарал кратка ваканция на Острова на рицарите заедно с любимата си Ирина Шейк. Асът на "Реал" бил отседнал четири дни в луксозен хотел в Линдос с намерението да си купи вила в района. Португалската суперзведа е влязъл в контакт с немската компанията за недвижими имоти Engel & Volkers, която има офиси в цял свят, и заедно с половинката си разгледали някои стари, но реновирани имения. Според гръцките медии ако бъде сключена сделка, тя ще бъде в размер над 2 млн. евро. и ще се превърне в страхотна реклама на острова. Роналдо и друг път се интересувал от придобиване на имот при комшиите.

Той общувал с офисите на Engel & Volkers в Португалия. Ирина и Кристиано си харесали имения, построени през 17 век. Двамата са били приятелски настроени и много отзивчиви по време на престоя си в Родос. Веднага след световното първенство футболистът изкара няколко дни почивка на Миконос, Парос, Елунда.

Представителят в Родос от агенцията за имоти не е пожелал да разкрие на кой точно дворец са хвърлили око звездната двойка, но от един бърз поглед в сайта може да се предположи кои биха могли да задоволят нуждите им.

Линдос се счита да една от най-красивите части на Родос със зашеметяващи плажове, старинни имения и бели къщи. Посещаван е от много чужди знаменитости, някои от които вече имат домове в областта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай