Романсът между Швайнщайгер и Иванович приключи

Романсът между Швайнщайгер и Иванович приключи | StandartNews.com

Мюнхен. Полузащитникът на Байерн Мюнхен Бастиан Швайнщайгер и сръбската тенис звезда Ана Иванович приключи. Само няколко дни, след като се появиха снимки как двамата се държат за ръка по време на разходка в Ню Йорк.

Става ясно, че двамата са "ходили" няколко месеца, но в крайна сметка Швайни се е събрал с бившата си приятелка - модела Сара Бранднер. А това се е случило след мача на баварците миналата събота. Брандер и футболистът са се срещнали в хотел, където прекарали романтична вечер, пишат жълтите издания в Германия.

Швайни и Бранднер се запознали през 2007 година, когато пазарували заедно в Мюнхен. След това се срещнали отново на почивка в Ибиза, с което дали началото на своята връзка. Седем години по-късно се разделят за малко, за да може пак да се съберат.

Кариерата на модел за Бранднер пък стартира, когато тя е на 14 години.

В същото време, Ана Иванович е в Токио в момента, като пуска снимки от престоя си в Азия в социалните мрежи. Сръбкинята и Швайнщайге се запознаха чрез тенисистката Андреа Петкович, сънародничка на футболиста. Миналия месец Ана Иванович се включи в кампанията "Ледена кофа" и преди да я залеят със студена вода, предизвика именно Швайнщайгер, заедно с Роджър Федерер и Серина Уилямс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай