Роджърс: Ще се борим за второто място

Роджърс: Ще се борим за второто място | StandartNews.com

"Ливърпул" настръхна срещу издънката Балотели

"Ливърпул" ще се бори с "Лудогорец" и "Базел" за второто място в групата. Това обяви мениджърът на "червените" Брендън Роджърс след 0:3 от "Реал" М на "Анфийлд". "Три отбора сме с по три точки и всичко зависи от оставащите мачове в групата", каза специалистът.

Освен със слабата игра на "мърсисайдци" Роджърс ще трябва да се разправя и с Марио Балотели. Италианецът "блесна" с поредната си изцепка. Той смени фланелката си с Пепе още на полувремето. Това накара фенове и легенди да настръхнат срещу него. Постъпката му беше окачествена като позорна и подхождаща на играч от втора дивизия. "Чух какво е станало и изобщо не ми хареса. Това е нещо, което не се прави тук и не трябва да се прави тук. Миналият сезон имахме подобен случай с друг играч, с когого се справих, и сега ще направя същото с Балотели", размаха му пръст Роджърс.
Футболистът се защити с обяснението, че Пепе го е помолил да си разменят фланелките.

По-големият проблем обаче е плачевната форма, в която се намира италианецът. Той има само 1 гол от началото на сезона - срещу "Лудогорец".

"Ще се изненадам да го видят тук и следващия сезон. Привличането му беше панически ход", обяви бившият капитан на "Ливърпул" Джейми Карагър през "Скай Спортс". "С кой акъл Роджърс го доведе, след като от него ръце вдигнаха Моуриньо, Манчини и Прандели", попита друг играч на "червените" от близкото минало Джейми Реднап.

Роналдо счупи каръка

на "Анфийлд". Едва при шестата си поява на стадиона на "Ливърпул" португалецът успя да се разпише. Той вкара едно от попаденията за успеха на "Реал" М с 3:0. "Този гол е специален. Щастлив съм. Спечелихме трите точки и това е страхотно. Знаехме, че на "Анфийлд" се играе трудно, но мисля, че играхме фантастично, особено през първото полувреме и заслужено победихме", коментира Роналдо. "Вече имаме 9 точки в групата, което означава, че сме си свършили работата на 75 процента. Защо да не защитим титлата си в Шампионската лига?", каза още Роналдо.

Нападателят е само на гол от легендата на "Реал" Раул, който е най-резултатния футболист в Шампионската лига със 71 попадения. 69 има звездата на "Барса" Меси. "Не се притеснявам за рекорда, знам, че ще го подобря", каза Роналдо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай