Роджърс: Лудогорец трябваше да вземе още точки в ШЛ

Роджърс: Лудогорец трябваше да вземе още точки в ШЛ | StandartNews.com

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс похвали Лудогорец преди сблъсъка между двата тима от Шампионската лига, като обясни и решението си Ливърпул да не проведе тренировка на "Васил Левски".

"Лудогорец изненада много отбори в групата. Може би не взеха точките, които би им се искало, с оглед на мачовете, които изнесоха. Технически те са много добри и разполагат с много добри футболисти. Тренирахме тази сутрин, работихме здраво и исках да дам повече време за почивка на моите футболисти. Знаех, че ще пристигнем в София късно и не исках да рискувам футболистите ми да са изморени по време на заниманието", заяви Роджърс по време на пресконференцията на "Васил Левски", цитиран от Спортал.

"Лудогорец са много добър отбор, изнесоха много силен мач на "Анфийлд". През уикенда взеха добър резултат и в първенството на върха в класирането като гост на ЦСКА София. Така че трябва да излезем без подценяване. Ние идваме с много сериозна мотивация и знаем, че ако нещата се получат, ще постигнем добър резултат", каза още спецът.

Относно бъдещето си той заяви: "Не съм говорил със собствениците. Но те винаги са ме подкрепяли. Затова дойдох в този клуб. Фокусът ми в момента е към това да върна Ливърпул по пътя към победите и това е най-важно за мен."

"Може да се променят нещата. Във всеки един момент. Работим ежедневно за това. От отдавна не сме били на нивото, на което трябва да сме, вероятно от мача с Тотнъм насам. Трябва да вярваме, че можем да си върнем нашето ниво на игра и няма да се откажем", допълни той.

"Трябва да гледаме единствено в настоящето, да не мислим прекалено много за миналото. Ако гледаме към последния си мач, никога няма да влезем в следващия с необходимия манталитет. Моята работа е да направя така, че обстановката да бъде каквато трябва", коментира мениджърът на Ливърпул.

"Не е честно Джерард да бъде оценяван по този начин. Той е най-добрият играч, с който съм работил в кариерата си. Миналият сезон отбеляза 15 гола и още толкова асистенции. Няма никакви сантименти при мен, когато избирам състава си", заяви още Брендън Роджърс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай