Разореният Гаскойн излезе от болница

Разореният Гаскойн излезе от болница | StandartNews.com

След като прекара 5 дни в болница, провокативната звезда на английския футбол Пол Гаскойн бе изписан. Малко след това ексфутболистът бе уловен от фотографи на влизане в дома си, откъдето се очаква в най-близко бъдеще да бъде изгонен, след като съседи вече бе издържат шумотевицата, която се вдига нощем от квартирата му.

Миналата седмица Гаскойн бе прибран в болница, след като бе намерен на тротоара в безсъзнание с шише водка в ръка.

Изписването от болницата обаче единствено връща бившия играч на "Нюкасъл" и "Тотнъм" към проблемите в живота му. Източници от близкия му кръг разказват, че той е напълно разорен, след като е пропилял състояние от 14 милиона паунда в пиене, проститутки и неуспешни инвестиции. При отсъствието на стабилни доходи в момента бъдещето на бившата звезда на футбола изглежда крайно неясно.

Гаскойн става милионер още през 1988, когато е трансфериран от Нюкасъл в Тотнъм. През 1992 отива в Лацио, където печели по 1,25 милиона паунда годишно, а освен това подписва и дебели спонсорски договори. 3 години по-късно идва трансфер в Рейнджърс със заплата от милион британски лири на година. През 1998 пък отива в Мидълсбро, където всяка седмица напомпва сметката си с по още 30 000 паунда.

Години по-късно от цялото състояние не е останало нищо, а 47-годишната звезда изглежда в пълна безизходица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай