Половинката на Меси хваната по прашки

Половинката на Меси хваната по прашки | StandartNews.com

Двамата почиват на яхта в Тиренско море

И Антонела, гаджето на Лео Меси, не успя да избяга от нахалните папараци. Аржентинката се крие ревностно от обективите, но беше изловена в деликатна поза по време на почивка в Тиренско море. Антонела и Лео обикалят с яхта островите Капри и Понца. Докато отиваше на вечеря, аржентинката показа, без да иска, стегнатото си дупе. Просто вятърът изигра лоша шега, като повдигна туниката й. На папараците им стигаше и един миг, за да увековечат задните части на Антонела и оскъдните й бели бикини.

Бял бански избра и Лео Меси, който се излежава по цял ден на яхтата заедно с половинката и техни семейни приятели. С тях е и малкият им син Тиаго. Звездата на "Барселона" не веднъж е заявявал, че счита малкия за най-голямото постижение в живота си. Като истински татко Меси слага Тиаго далеч пред четирите си "Златни топки". Антонела следваше неотлъчно Лионел по стадионите на Бразилия. Сега Меси лекува раната, която му отвориха Гьотце и компания на финала.

Марсело стана военен полицай

Левият бек на Бразилия и "Реал" М Марсело все още не е започнал подготовка за новия сезон в Испания. В последните дни от ваканцията си играчът реши да сбъдне една от детските си мечти - да стане полицай. Марсело посети една от военните бази в Рио де Жанейро, където се запозна с няколко служители. Те го научиха да използва и стреля с пушка. "Велико изживяване", заяви Марсело.

Амир Хан се фука с най-новото БМВ

Най-добрият британски боксьор Амир Хан пусна снимка в Туитър с новото си БМВ. Моделът I8 излезе преди броени седмици и вече е в гаража на звездата. Спортният звяр развива 100 км в час за 4,4 секунди и достига максимална скорост от 250 км в час. Цената му е около 130 000 евро, което едва ли тревожи един от най-добрите боксьори в света. Амир трябваше да се бие с богаташ номер 1 в спорта Флойд Мейуедър тази есен. Той обаче отказа, тъй като спазва строго постите на Рамадана и не може да тренира здраво. Все пак се очаква двамата гиганти да се срещнат напролет.

Бруна Маркезина си избира дрехи 16 часа

Приятелката на Неймар - Бруна Маркезина, се прибра от почивката на Ибиса и моментално отиде на шопинг. Красавицата прекара цели 16 часа в избиране на дрехи. Между пробването на блузки и рокли в мола Бруна намери време да се снима и с малки фенове по магазините. В крайна сметка Маркезина си тръгна от мол "Бара да Тихука" в Рио с 5 препълнени торби и няколко по-малки пликчета с бижута.

Силви пръска сексапил в Сент Тропе

Силви се завърна на плажа по-секси от всякога, въздъхнаха естетите. Бившата на холандския национал Рафаел ван дер Ваарт отново избра Френската ривиера за ваканцията си. Красавицата отново беше сингъл на плажа в Сент Тропе. Пардон, до нея имаше един мъж - синът й Дамиан Рафаел. Силви отдели цялото си внимание на хлапака, без да обръща внимание на мачовците, които й хвърляха похотливи погледи. Блондинката не пропусна да покаже и футболни умения, като порита с момчето от брака й с Рафаел.

Силви няма връзка след бурната раздяла. Слуховете я бутнаха в леглото на Златан Ибрахимович, после и на френски милионер. Нито една от мълвите обаче не получи потвърждение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай