Петев пристигна в Загреб за финални преговори с "Динамо".

Петев пристигна в Загреб за финални преговори с "Динамо". | StandartNews.com

Макар че все още се води национален селекционер на България, Ивайло Петев пристигна в Загреб за финални преговори с местния "Динамо". Според местните медии официалното му назначаване ще бъде оповестено до края на деня.

"Все още не съм прекратил договора си с Българския футболен сююз, но детайлите ще бъдат уточнени. Въпрос на часове е" - призна 41-годишният специалист на летището. - Идвам за едно нещо и това е "Динамо"!

Петев ще гледа от ложата предстоящия сблъсък с "Ювентус" в Шампионската лига тази вечер. Той ще бъде на трибуните и по време на дербито с "Хайдук" през уикенда и едва след това ще се заеме с оперативната работа с отбора.

"Уверен съм, че ще донеса много радост на феновете. Все пак затова идвам. Чувствам се напълно готов и уверен за новото предизвикателство", допълни бившият наставник на "Лудогорец", цитиран от bTV.

Днес ръководството на БФС ще преговаря с новия селекционер - Петър Хубчев. В щаба на бившия защитник влиза Георги Донков. Двамата вече пристигнаха на аерогара "София" от Германия. "Отивам на среща с Борислав Михайлов. Когато нещата станат официални, ще говоря повече", лаконичен бе Хубчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай