ПАОК в пламъци заради Бербатов

ПАОК в пламъци заради Бербатов | StandartNews.com

Той остава, но Тудор едва ли, смятат медиите

ПАОК гори, гръмна цяла Гърция. Повод за това е Димитър Бербатов. Той хвърли клечката с демонстративното си напускане на "Тумба" при 0:0 срещу "Габала". Нашият бе сменен в 71-ата минута. Той отказа да стисне ръката за късмет на Янис Мистакидис, който влезе на негово място. Без да погледне Тудор, мърморейки Митко се отправи към съблекалнята. В около 80-ата минута на срещата се качи на "Бентлито" си и отпраши. "Оставете ме, няма да говоря", отсече Митко пред родните журналисти, които усетиха какво става. Поведението му бе тема №1 вчера.

"В следващите дни ПАОК ще има проблем с Бербатов", пише вестник "Нафтемборики". "Тук се занимахме с измислени сцени като вечерята на Тудор, но българите явно заеха какво всъщност става като обявиха, че иска да си тръгне от Солун", коментираха комшиите.

"Тежко на този, който е срещу Бербатов!", написа "Протагон". От ПАОК, разбира се, се опитват да омаловажат случилото се. "Има проблем с контузия, а и е уморен", опита да се измъкне Тудор. "Все пак е неуважение", изплю камъчето Тудор накрая. "Ако трябва да избирам между Бербатов и Тудор, веднага бих се разделил с хърватина. Няма качества да създаде добър отбор", твърди един от най-известните футболни коментатори в Гърция. Освен това стана ясно, че Бербатов е получил разрешение от Франк Арнесен да си тръгне. Босът Иван Савидис, който напусна огорчен "Тумба" също е бил на страната на Митко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай