Памела карък на "Лудогорец"

Памела карък на "Лудогорец" | StandartNews.com

Домусчиев поиска второто място, пускат единичните билети на 25 септември

Памела Андерсън се оказала под един покрив с "Лудогорец" в Ливърпул, научи "Стандарт". Но явно иконата на "Плейбой" не е донесла късмет, тъй като "Орлите" паднаха 1:2 в продълженията при дебюта си в Шампионската лига. За съжаление на играчите американката напуснала луксозния "Титаник" малко преди да се настанят там. Така с Памела се засекли само спортният директор Методи Томанов и хора от администрацията на "Лудогорец", които пристигнаха предварително в Града на Бийтълс, за да уредят всичко около престоя. Томанов пък разузнава лично "червените" при загубата 0:1 от "Астън Вила".
Неуспехът в последните минути не отчаяха боса на "Лудогорец" Кирил Домусчиев и той поиска второ място в групата в интервю за bTV.

"Бог дава, но и Бог взима. Получи се равностоен мач. Факт беше, че всички от "Ливърпул" признаха, че реалният резултат е равният. И аз не съм спал тази нощ от емоция", каза бизнесменът. "Доста често нашите фенове огласяха цял "Анфийлд" с песните си, което е рекорд. Това е нещото, което ми направи най-приятно впечатление. След последния съдийски сигнал се спрях: публиката на "Ливърпул" как аплодира нашата. Такова нещо не съм виждал. Три-четири дена преди това гледах някакъв мач на някакво "Коматево" бяхме плюти и обиждани", каза Домусчиев, "Ние сме история за футболния свят. По време на обяда със собствениците на "Ливърпул" и Кени Далглиш им разказах доста неща. В тези разговори ни гледаха доста ехидно: "Как е възможно вие с тези 6 млн. евро да влезете в ШЛ?!?!". Аз им обясних, че това са възможностите на България. На полувремето те бяха толкова учудени, че признаха: "Парите не играят!".

Той призна за огромен интерес към Кайсара. "Нека видим какво ще се случи с него, той е много полезен. Не продадохме Безяк, защото просто не намерихме по-добър. Класните нападатели не искат да идват в България, затова обаче взехме Хамза, който вече се бе аклиматизирал в "А" група. Никой не се е замислял за парите, ние вече не играем за пари, а за престиж", добави Домусчиев и потвърди казаното пред "Стандарт", че е лъжа "бонус" от 350 000 евро за Моци. "Не съм такъв човек да хвърлям пачки, това да не е чалгаджийница", изригна Домусчиев. Още веднъж се върна към фаталната дузпа. "Грешката не е на Борян, а на Александър Александров. Той трябваше да остави топката или да подаде с глава. Вратарят, нека не забравяме, не бе подготвен за такъв мач. Относно Моци - в "Ливърпул" най-евтиният играч е 15 млн. паунда, нормално е да допусне грешка. 83 минути Балотели не се видя, беше охраняван много добре. Трябва да се представим достойно и срещу "Реал". Ще се представим по-добре от Базел при всички положения", завърши Домусчиев. "Продължавам да съм оптимист, че може да бъдем втори или трети в групата".

Той отрече, че е искал да купува ЦСКА. "Не е вярно. Смятам, че задълженията на "червените" едва ли са намалели", каза бизнесменът, "Ултрасите на ЦСКА по традиция се поддържат със "Стяуа". Аз с някои от техните ръководители се познавам. Не съм им обиден, че са викали за румънците. Това си е част от българския фолклор, аз това не го одобрявам".
Домусчиев не скри, че интересът към "Реал" е толкова голям, че би се напълнил стадион със 150 000 места. "Стандарт" научи, че единичните билети за двубоя на 1 октомври ще бъдат пуснати на 25 или 26 септември. Цената им е от 50 до 100 лева. В събота на касите излизат пакетните билети за трите срещи в групата.

УЕФА отвори "А" сектор за "Реал", затвори 2000 места във "В"

УЕФА отвори целия сектор "А" на Националния стадион за мача "Лудогорец" - "Реал" на първи октомври. Той беше блокиран заради расистки изцепки при драмата със "Стяуа". Апелативната комисия се смили, още повече няма къде да бъдат настанени над 1000-те официални гости. За сметка на това само за "Реал" се затваря блок 32 в сектор "В", който е с около 2000 места.

Стиви Джи гледал грешния вратар

Стивън Джерард е гледал внимателно дузпи, изпълнявани срещу "Лудогорец". Това разкри мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс. Капитанът трябвало да изучи внимателно къде се хвърлят вратарите. "В последния момент обаче те взеха нов вратар и на практика ни изненадаха. Затова беше много тежко да се изпълни дузпата в 93-ата минута", допълни мениджърът. "Кой друг да се наеме с отговорността, ако не Стиви". Интересно е, че Джерард отбеляза срещу "Лудогорец" точно 14 години след първия си гол в евротурнирите. Тогава жертвата е друг балкански тим - "Олимпиакос".
В същото време Роджърс разкри, че имал специален разговор с Балотели на почивката на мача с българския шампион. Той поискал от италианеца да прекарва повече време в пеналта, тъй като има отлична физика. Освен това Марио кара бързи курсове за историята на "Ливърпул". Балотели вече научил кои велики нападатели са играли за "червените", тъй като познавал само Луис Суарес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай