Отписаха "Звезда" срещу "Лудогорец"

Отписаха "Звезда" срещу "Лудогорец" | StandartNews.com

Какъв срам!, пишат медиите в Сърбия по повод коефициентите, които извадиха букмейкърските къщи в страната и чужбина за първата среща между "Лудогорец" и "Цървена звезда". Двубоят от Трети квалификационен кръг за влизане в Шампионската лига е във вторник в Разград. Залозите за победа на "орлите" вървят между 1,64 и 1,72. Равенството се котира между 3,20 и 3,75. Шансовете за успех в България на носителите на КЕШ за 1991 г. пък са като на слабак от родното първенство - от 4,90 до 5,90. "Може и да сте изненадани, но всички смятат, че "Звезда" е тотален аутсайдер срещу българите", коментира "Курир".

На треньора Миодраг Божович обаче това му се хареса. "Радвам се, че всички смятат българите за фаворити", отсече черногорецът, известен сред феновете като Графа. Снощи "Цървена звезда" стартира участието си в сръбското първенство с мач срещу "Напредък". Срещата бе изтеглена заради гостуването в Разград и бе още един шанс за Дерменджиев и компания да разузнаят противника. Още повече, че Божович обяви, че ще даде шанс за изява на резервите в двубоите с "Ла Валета". "Някои имат нужда от почивка, за да се възстановят. Не се притеснявам от "Напредак". Каквото и да стане в Европа, защитата на титлата си остава с предимство за нас", каза още Графа.

Холандец показа зъби на "орлите"

Имам хубави спомени от "Лудогорец", вкарах им красив гол, обяви холандецът Митчел Доналд. "Не смятам, че са с едно ниво над нас, нищо че имат повече опит от нас в евротурнирите. Имат предимства, но те ще изчезнат, ако подобрим играта си, най-вече във фаза защита. Имат много бразилци. Познавам и Лукоки от "Аякс". Той е по-млад от мен. Отличен играч! Не смятам обаче, че ни трябва нещо специално, за да ги победим. Просто трябва да се погледнем и да повярваме в силите си", заяви Доналд и подкрепи новото попълнение Уго. Португалецът бе оплют за слабото си представяне срещу "Ла Валета". Медиите пък съветват Графа да заложи в атака на бързаци, защото защитата на "Лудогорец" била бавна.

Домусчиев в ложата за битката със сърбите

Благодетелят на "Лудогорец" Кирил Домусчиев обяви, че прекратява важна визита в чужбина, за да бъде близо до отбора и да го покрепя от ложата във вторник. Той съобщи това в кратко изявление за "Блиц", след като бе вкаран в интрига около новото ФК ЦСКА 1948. Днес се появиха информации, че шефът на КРИБ бил сред тайните благодетели на отбора. Информацията идвала от хора от УС на дружеството.

"Не ми се коментират несериозни неща. Аз като реша нещо, го правя ударно", отсече Домусчиев. От ЦСКА 1948 също са категорични, че никой от управата не е говорил по въпроса.

Катай излиза в Разград

стана ясно днес. Футболистът на "Цървена звезда" е спазарен за "Селта" (Виго). Сърбите обаче успяха да си издействат правото да го ползват в двата мача срещу шампиона на България. Въпреки това испанците не успяха да смъкнат цената му и ще броят за него 3 млн. евро.

В Белград се радват заради новак

в Разград. Според медиите "Цървена звезда" е получила рамо от бразилския "Бригантино", който спира Густаво Кампаняро да бъде картотекиран за евротурнирите. Халфът се води преотстъпен до 30 юли в тима от родината си и няма да може да бъде картотекиран в УЕФА до мача във вторник.

Отлично стартира продажбата

на билети за мача с "Цървена звезда". "Орлите" пласираха над 2000 пропуска, които бяха пуснати на касите на клубната база. Цената им варира от 25 до 8 лв. Освен това бе въведена квота от 3 за човек. Продажбата ще върви до понеделник, а в деня на срещата касите ще бъдат затворени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай