Опръскаха Ван Гаал с кръв с плювни

Опръскаха Ван Гаал с кръв с плювни | StandartNews.com

Глобиха халф заради фланелка на "дяволите"

Пръски кръв, а сетне порой от плювни заляха Луис ван Гаал след поредната издънка на "Манчестър Юн" в турнирите - 0:0 в гостуването на "Кембридж" за Купата на Англия. Фен на "червените дяволи" се строполи окървавен върху резервната скамейка на любимците си преди началото на срещата. Според медиите той се е опитвал да докосне някой от тях, а местните не са издържали и някой го е блъснал. Луис ван Гаал и Виктор Валдес следяха действията на лекарите, които оказваха първа помощ на пострадалия. Това обаче се оказа лош знак за "Ман Юн", който не успя да превземе вратата на тимчето от Втора лига. Холандецът отново бе взет на мушка заради тактиката. "Стига с това 3-5-2!", ревнаха медии и легенди.

"Продължаваме по този начин. Просто нямахме ден", отсече от своя страна холандецът. Той обаче ще трябва да внимава с феновете. Те изпратиха Анхел ди Мария с подвиквания - "Къде изчезнаха парите". "60 млн. паунда за два удара във вратата, а Фалкао взема 200 000 на седмица за 1", отчете "Дейли мейл". "Ман Юн" обаче ще има шанс да поправи грешката в преиграването на "Олд Трафорд".

Халф на "Кембридж" спаси 40 паунда глоба след историческото 0:0 с "Манчестър Юн". Звездата на тима Том Чемпиън трябваше да се бръкне, ако бе заменил екипа с играч на "червените дяволи". Майкъл Карик обаче се смили над Том и му подари своята фланелка без получи неговата. Карик явно бе чел изказванията на мениджъра на съперника преди мача. "Те са богати и могат да си позволят, но не и ние", отсече Ричард Мъни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай