Ново наказание грози Моуриньо

Ново наказание грози Моуриньо | StandartNews.com

Арогантното поведение на Жозе Моуриньо може да му донесе нови неприятности. Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" бе изгонен при равенството 1:1 с "Уест Хям". Специалния изрази бурно гнева си от показания жълт картон на Пол Погба, ритайки бутилка с вода край страничната линия. Това бе второ провинение на Специалния в последните три домакински мача на "червените дяволи". При нулевото реми с "Бърнли" той отново бе изпратен да гледа тима си от трибуните и бе глобен с 8000 паунда и един мач наказание. Сега футболната асоциация на Англия преразглежда кадрите от мача с "чуковете" и чака доклада на рефера Джон Мос, за да реши какво ще е наказанието за португалеца. Почти сигурно той ще бъде глобен да не води отбора си два мача. Моу отказа да говори пред медиите след разочароващия двубой с "Уест Хям".

В същото време се появиха шокиращи кадри от масов бой между привърженици на "Лестър" и "Мидълзбро" след равенството 2:2. Грозните сцени са се разиграли около "Кинг Пауър Стейдиъм", а полицията е закъсняла да се намеси. Все пак, тежко пострадали няма, а двама младежи са били арестувани.

В лагера на "Арсенал" пък са на върха на радостта след победата с 3:1 над "Борнемут". Защитникът Габриел Паулиста организира пищно парти за рождения си ден, на което покани предимно испанските си съотборници. На трибуните на "Емирейтс" пък бе олимпийският шампион на 10 хиляди метра Мо Фара, който е заклет фен на "артилеристите". Той публикува снимки с Месут Йозил и Петър Чех, празнувайки победата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай