Новаци срещу ветерани в Шампионска лига

Новаци срещу ветерани в Шампионска лига | StandartNews.com

Новаци срещу ветерани. Това отреди жребият за полуфиналите на Шампионската лига. "Ман Сити" ще трябва да мери сили с "Реал" М, а "Атлетико" М изтегли "Байерн" М. "Гражданите" и "дюшекчиите" никога не са триумфирали в надпреварата, а техните съперници са я печелили общо 15 пъти. Треньорът на баварците Пеп Гуардиола се скъса да хвали бъдещия си съперник в най-комерсиалния турнир.

"Всички говорят за "Реал" и "Барса", а в последните години "Атлетико" е наравно с тях. Треньорът им е сред най-добрите в света. Ще трябва да изиграем два пъти по 90 минути на много високо ниво", призна спецът. Футболният директор на "Ман Сити" Чики Бегиристайн побърза да покаже зъби и се закани на "белите".

"Можем да ги отстраним. Знаем, че "Реал" са фаворити, но и ние имаме шансове. Оптимисти сме. Защитаваме се добре и сме много опасни", надъха се бившият испански национал.

Бутрагеньо се уплаши

от "Ман Сити". Шефът на "Реал" М изрази опасенията си от изтегления съперник. "Миналата година също казаха, че сме фаворити срещу "Ювентус", а отпаднахме. В тази фаза на турнира всички са много силни. Двамата с Чики Бегиристайн знаем, че мачовете ще са много равностойни. За трети път в последните години сме домакини на реванша в полуфиналите и всеки път отпадаме", разкри страховете си Бутрагеньо.

Легендарен рокаджия се изгаври

с феновете "Байерн". Ноел Галахър, който бе член на вече несъществуващата група "Оейзис", изнесе концерт с новата си група в Мюнхен. Музикантът, известен с любовта си към "Ман Сити", не пропусна шанса да се избъзика с привържениците на баварците, чийто треньор ще поеме "гражданите" от лятото. "Знаете ли Манчестър? Там отива шибаният ви треньор!", изкрещял Галахър към зрителите по време на концерта.

"Байерн" са по-добри от нас

изцепи се играчът на "Атлетико" М Габи по повод предстоящия сблъсък между двата тима в ШЛ. "Те са сред най-силните тимове в света. Бяхме в същата ситуация, когато играхме с "Барселона" на четвъртфиналите. Двата тима са свикнали да играят на полуфинали и финали", призна капитанът на "дюшекчиите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай