Новата на Роналдо избяга от "Реал"

Луиса (на преден план) прати в пенсия Хуанко, която дълги години се славеше като Испанската царица на Ф1

Новата на Роналдо избяга от "Реал" | StandartNews.com

Щастлив е без Ирина, отсече майката на идола

В "Реал" си отдъхнаха, след като клубната телевизия успя да заработи отново. Това стана факт, след като Лусия Виалон напусна "Сантяго Бернабеу". 26-годишната репортерка бе принудена да се премести в "Антена 3". Там ще отговаря за Формула 1. Девойката ще стои дълго време далеч от стадионите. През седмицата тя събра погледите на цял свят върху себе си, след като в Мадрид обявиха, че тя новата на Кристиано Роналдо. Телевизията на "Реал" бе принудена да спре преките предавания, след като зрителите подпалиха телефонните й линии с въпроси за Лусия и Роналдо. Двамата не отрекоха, но и не потвърдиха новината. Лусия бе принудена да стои далеч и от "Туитър". На страницата й от 5 дни няма нов пост.

"Кристиано е щастлив", обяви майка му Долорес Авейро пред списание "Ола". Тя обаче отказа да коментира дали е причината за раздялата между сина си и Ирина Шайк. Мама Долорес премина на темата за внука си и разкри, че той е доста добър с топката. "Аз съм щастлива баба", допълни Авейро.

Сестрата Елма обаче се зае да отрича слуховете за сърцето на брат си. "Той е свободен в момента. Ние искаме Кристиано да има жена, която го уважава и да му харесва. Това е най-важното", обяви тя. Така се потвърдиха думите, че Ирина е станала излишна заради отказа да присъства на юбилея - 60 г на майка му.

Изпортиха тайната сватба на Кириленко

Една от най-секси тенисистките Мария Кириленко се ожени. Издаде я олимпийският шампион Евгений Каферников. "Коя сензация е по-голяма...вчерашната победа на Сепи над Федерер или днешната сватба на Маша Кириленко (аз съм поканен)?? Не подлежи на обсъждане. Знам кой е избраникът, но до довечера нямам право да казвам", написа часове преди церемонията Кафелников в "Туитър".

Както е известно, дълго време 27-годишната Кириленко беше сгодена за звездата на хокейния "Вашингтон" Андрей Овечкин. През юли миналата година обаче двойката оповести публично раздялата си.

В момента Мария е 189-а в ранглистата на WTA. Най-предното и класиране е 10-о място през юни 2013 г.

"Грънчарите" биха шута на секси продавачка

Съжаляваме, но трябва да се разделим с вас, прекалено сте хубава за нас, с този мотив "Порт Вейл" би шута на един от най-добрите си служители Джоан Клей. 33-годишната майка на пет деца стана жертва на слух. Според него тя въртяла любов с бившия играч на тима Марк Ричардс. Той я преследвал със съобщения по телефона, но минал всякакви граници като започнал да пише по колата й. Шефът на отдел "Продажби" Крис Бединг започнал да се гаври с подчинената си. Наричал я кучка, а на работна вечеря я представил като г-жа Ричардс. Според жертвата началника ревнувал, след като не му пуснала. Бединг прекарал през леглото си доста от останалите жени, които работят в "Порт Вейл". За капак дошло и решението на управата да се раздели с Клей, защото била "сексбомба". Джон обаче удари здраво в клуба в съда. Магистратите са категорични, че уволнението й е дискриминационно.

Втора Николета заби звезда на "Ботев"

Страстна последователка на Николета Лозанова топли постелята на младата звезда на "Ботев" (Пд) Цветелин Чунчуков. Става дума за Пепина Панева, която изживява страстен романс с пазарджиклията. Профилът във Фейсбук на красавицата изобилства от снимки и мъдри мисли на Николета и мъжа й Валери Божинов. Фотосите са дори повече от тези, които мацката пуска с Чунчуков. Явно Панева и Цецо искат да подражават на светската двойка, която е в устите на половин България, коментират от постоянното присъствие на Коматево. Фенове на "Ботев" пък разкриват, че скромният Чунчуков все по-често е засичан из дискотеките в Пловдив. "Дано изгората му не го тласне към нощни похождения из баровете, вместо да го остави да разкрие огромния си потенциал на терена, стискат палци "бултраси".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай