Новата изсмука силите на Буфон

Новата изсмука силите на Буфон | StandartNews.com

Двамата на яхта, прекарват повечето време в каютата

Джиджи Буфон хвърли повече сили на яхта в Гърция отколкото на Мондиала в Бразилия! Италиански папараци заснеха вратаря на Италия заедно с новата му изгора Илариа д'Амико. Двамата изкараха ваканция при комшиите. Дори на палубата влюбените предпочитаха да се целуват и гушкат, вместо да ловят тен или да се къпят в кристалните води. Клюкарите изчислиха и друг интересен факт - Джиджи и телевизионната водеща са изкарали дори през деня повече време в каютата отколкото на слънце. Явно страстта е невероятна. Иначе Буфон и Илариа излязоха няколко пъти на ресторант.

После посетиха и малка църква. В италианските букмейкърски къщи веднага тръгнаха залози, че ще чуем Менделсон най-късно до декември, 2015 година.

Заради водещата вратарят на "Юве" заряза една от най-секси жените на света - Алена Середова. Чешкият модел му роди двама синове, които сега отглежда сама. Семейство Буфон още няма официален развод или поне не е признало за такъв.

Студентки въздишат по Манчев на плажа

Хит сред студентките в НСА стана бившият национал Владимир Манчев. Треньорът в школата на ЦСКА и анализатор на БНТ кара плувен курс в Равда. Владо също е студент в академията. Перфектното тяло на звездата кара куп колежки да въздишат на плажа. Иначе Владо се справя перфектно във водата, докладваха свидетели. Похвали Манчев получава и от преподавателите в НСА, и от шефовете в ЦСКА, тъй като отборът му върви повече от добре.

Меси учи гаджето на Сеск да танцува

Лионел Меси се оказа не само отличен футболист, но и добър танцьор. Той и гаджето му Антонела решиха да научат приятелката на Сеск Фабрегас - Даниела, да играе традиционния за Южна Америка танц кумбия. Антонела дори пусна клипче как Даниела се кърши по звуците на музиката. "За първи път кумбия. Тя официално е аржентинка", написа Антонела. Тя и Меси са заедно с Даниела и Сеск на почивка в Италия.

Мелиса: Често контузвам Боатенг в леглото

Кевин Принс Боатенг бил много често контузен заради претоварване в леглото. Това разкри гаджето му Мелиса Сата. Италианката сподели в интервю, че не е разочарована от изгонването на любимия си от националния отбор по време на Мондиала в Бразилия, тъй като е имала повече време с него. "Правим секс по десет пъти в седмица и заради това, той често се контузва. Мразя любовните игри и искам да преминем направо към въпроса. Обичам да съм отгоре, за да контролирам нещата", коментира Сата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай