Нов "сешоар" за "Юнайтед"

Нов "сешоар" за "Юнайтед" | StandartNews.com

Скъсаха от подигравки Ван Гаал и компания след резила

Новият мениджър на "Манчестър Юн" Луис Ван Гаал се е принудил да ползва старите техники на Сър Алекс Фъргюсън. Това стана след поредния резил от началото на сезона. "Дяволите" бяха обърнати от 1:3 до 5:3 при гостуването на новака "Лестър". След двубоя Ван Гаал е крещял в съблекалнята подобно на великия Сър. Медиите в Англия веднага оприличиха това поведение на холандеца като "новия сешоар". Така на Острова наричаха беснеенето на Фърги в съблекалнята след загубен двубой.

"Не убихме мача. Един двубой трае 90 минути, а не 60. Това играчите явно не го знаят. Съдията не е виновен. Ние сме", обяви Ван Гаал, въпреки спорните две дузпи в полза на "лисиците". В интернет всички започнаха да се шегуват с "дяволите". В мрежата се появиха множество колажи и коментари. Най-култовата снимка сред тях е как бившият мениджър Дейвид Мойс излиза от образа на Ван Гаал от разтворен цип.

Феновете на градския враг "Манчестър С" също не пропуснаха да се изгаврят с "Юнайтед". Те пуснаха във въздуха банер с реклама на новия филм: "Юнайтед пада - очаквайте скоро в кината". Статистика пък показва, че въпреки похарчените над 100 млн. паудна за трансфери Ван Гаал се представя по-зле от предшественика си Дейвид Мойс. По това време миналата година, "дяволите" бяха 8-и със 7 точки. Сега са 12-ти с 5.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай