Нежен допинг за поляците

Ян Зомер тренира със слънчеви очила преди мача срещу Полша

Нежен допинг за поляците | StandartNews.com

Осъдиха на затвор петима фенове на "дружината" в Марсилия

Полският национален отбор получи нежен допинг преди днешния първи сблъсък от осминафиналите на Евро 2016 срещу Швейцария. Играчите на "дружината" бяха пуснати от селекционера Адам Навалка да прекарат няколко часа със семействата си. Михаел Паздан веднага използва момента и се разходи с жена си Доминика и сина им Марсел по красивия плаж в Ла Бол. Същото стори и лидерът в полската защита Камил Глик. Той не спираше да прегръща и целува съпругата си Марта и дъщеря им Виктория. Аркадиуш Милик пък отиде на шопинг заедно с гаджето си Джесика. Същото направи и Филип Старжински заедно с половинката си Наталия. Звездата на отбора Робърт Левандовски също се видя с жена си Ана. Но двата не бяха уловени от полските папараци. Голаджията на "Байерн" обаче даде интервю преди мача с Швейцария. "Не трябва да го подценяваме. Те са страхотен отбор. Това, че все още не съм вкарал гол няма значение. Предпочитам да не ми върви, но отборът да побеждава", обяви Лева.

В същото време пет полски привърженици са били осъдени на 12 месеца затвор в Марсилия. Преди мача между Полша и Украйна фенове на двата отбора бяха задържани заради леки побоища. Но не е имало инциденти. Въпреки това съдът в Марсилия не дава право феновете да обжалват и е решил присъдите да влязат в сила незабавно.

Полицаи прекъснаха тренировката

на Швейцария преди мача с Полша. Шестима униформени нахлуха на терена, докато селекционерът Владимир Петкович даваше указания. Веднага всички играчи на Швейцария се стреснаха и почнаха да се оглеждат какво става. Оказа се, че полицаите просто са искали снимка с отбор. Иначе швейцарците тренираха 1 час дузпи вчера. Според селекционера Петрович наказателните удари са доста възможен вариант. Радващото за него е, че всички изпълнители показаха завидни умения.

Жена ми каза, че ще бием, заяви Петкович

Съпругата ми Лиляна ми каза, че ще бием Полша и ще продължим към четвъртфиналите, така че съм спокоен. Това разкри селекционерът на Швейцария Владимир Петкович преди сблъсъка с Полша днес. Двамата са заедно повече от 32 години. Лиляна дори даде интервю за "Блик". "Франция много ми харесва. Не искам да си тръгвам. Смятам, че ще спечелим. Вярвам в отбора и моя мъж", сподели още Лиляна.

В същото време вратарят на Швейцария Ян Зомер има нова обожателка. Става въпрос за бившата съпруга на Рафаел ван дер Ваарт - Силви. "Много секси мъж", каза красавицата, която в момента е водеща в германската телевизия "Vox".

ПСЖ взе Криховяк

от Полша. Френският шампион е впечатлен от представянето на играча по време на Евро 2016. "Официално. Гжегож Криховяк премина в ПСЖ", съобщиха от френския клуб. За последно полякът рита в "Севиля".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай