Националите надъхани за купата в Япония

Националите надъхани за купата в Япония  | StandartNews.com

Националният селекционер Ивайло Петев остана доволен от показаното от неговите играчи желание да спечелят приятелския турнир в Япония. "Лъвовете" заминаха тази сутрин от летище "София", за да вземат участие в "Кирин къп". Там те ще премерят сили с отборите на Япония, Босна и Херцеговина и Дания.

"Няма нови промени в отбора. Групата, която заминава за Япония е тази, която беше в последните два дни. Доволен съм от тренировките. Имаше хора, които дойдоха в последния момент и на всички е ясна причината за това. Имаме още две тренировки в Япония, след които трябва да съм наясно кои 11 ще започнат в първия мач", каза Петев, цитиран от Гонг.

"На никого не е приятно да бъде в лагерна обстановка в края на сезона, когато е време за почивка. Това обаче е нашата професия и ние трябва да бъдем на 100% и да защитаваме честта на нашата родина. Надявам се в дните преди първия мач да се настроим на вълна турнира, в който ще участваме и да се представим на ниво. Нямам подробна информация за отборите. Гледал съм ги всички, най-вече Япония, тъй като ще играем срещу тях в първия мач. Доста труден отбор. Приятно бях изненадан и впечатлен от начина, по който играят. Очаква ни един труден мач", добави спецът.

"Повече от прекрасно е, че футболистите искат да спечелят тази купа. Трябва да се потрудим. Все още е минало много малко време, за да кажа нещо за дебютантите. Ще видим как ще се представят в мачовете, но за момента съм доволен от всички", завърши Петев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай