На Острова пак мечтаят за Бербо

На Острова пак мечтаят за Бербо | StandartNews.com

"Монако" не може да го пусне, твърдят във Франция

В Англия отново сънуват Димитър Бербатов. Авторитетният "Дейли Мейл" постави българина като един от мечтаните трансфери във Висшата лига през януарския прозорец. В последните седмици нападателят бе свързван с лондонския КПР. "33-годишната енигма е може би единствената надежда за спасение на КПР", пише изданието за българина. Като цена е спомената сумата от 1 млн. паунда, колкото се твърдеше и преди седмица.

Като мечтани трансфери в класацията са посочени още Езикел Лавеци от ПСЖ в "Ливърпул" за 12 млн. паунда и съотборникът му в шампиона на Франция - Маркиньос, който срещу 60 млн. може да носи екипа на "Манчестър Юн".
Джеймс Милнър от "Ман Сити" пък е гласен за ново попълнение на "Ливърпул" срещу 8 млн., което също намира централно място в класацията.

---

Във Франция веднага контрираха за евентуален трансфер на българина. В анализ на "frenchfootballweekly" се казва, че "Монако" не може да си позволи да изпусне човек като Митко. "След напускането на Фалкао и Хамес Родригес "монегаските" ще потънат, ако и Бербатов напусне. Той е магьосник. Само като погледнем головете му за отбора, ще разберем колко важен всъщност е той. Феновете ще останат много недоволни, ако си тръгне сега", пише изданието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай