Моуриньо онемял само пред Дженифър Анистън

Моуриньо онемял само пред Дженифър Анистън | StandartNews.com

Жозе Моуриньо е един от най-устатите мениджъри в историята на футбола. С него почти винаги е интересно по време на мачове или брифинги. Но единственият човек, който е оставял Специалния без думи, се оказва известната актриса Дженифър Анистън. Това разкрива известният журналист Роб Бийзли, който му е близък приятел, в новата книга за Моуриньо. Случката е станала преди година по време на турне на "Челси" в САЩ.

"Тогава Жозе ми разказваше някаква шантава история в лобито на хотела в "Бевърли Хийлс". Но изведнъж нещо го накара да млъкне и ококори. Беше се появила Анистън. И след няколко минути, в които ченето на Жозе едва не падна, буквално, той ми заяви гордо: "Брат Пит е страхотен тъпанар! Дженифър Анистън - Анджелина Джоли - 1:0". А до края на деня Моуриньо не беше на себе си", разказва още журналиста.

В книгата, промотирана от "Дейли Мейл", пише още доста интересни неща от живота на Специалния. Едно от тях е нестихващата му омраза към мениджъра на "Арсенал" Арсен Венгер. Моуриньо пише в биографичната си книга, че много пъти му е бил бесен и открито му е казвал, че иска да го набие. "Казах му - знам защо правиш всичко и защо го правиш тук, на стадиона, където не мога да ти направя нищо. Но един ден ще те намеря пред стадиона, на улицата, и ще ти размажа мутрата", признава Моуриньо. Самият Арсен отговори вчера, че дори не смята да прочете книгата. "Не ми разваляйте празника", обяви Венгер, който вчера направи 20 години начело на "Арсенал".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай