Миски се влюбиха в Мъри и "Астана"

Миски се влюбиха в Мъри и "Астана" | StandartNews.com

Стоилов остава, отсече бос на казахстанците

Освен точка срещу "Бенфика" Станимир Стоилов спечели и дузина обожателки. Мъри и неговите възпитаници от "Астана" получиха уникална подкрепа от участничките в конкурса Мис Казахстан 2015 г. по време на мача с "Бенфика" (2:2) от групите на Шампионската лига. Красавиците не спряха да дерат гърла за Мъри и компания. Те се бяха подготвили и с множество знамена и шалчета с цветовете и емблемата на тима.

"Влюбена съм в целия отбор", написа една от красавиците в социалните мрежи. След края на мача участничките в конкурса се заклеха да подкрепят тима до края на живота си.

Темата относно бъдещето на Мъри не спира да бъде въпрос номер едно в казахстанския футбол. Правещият невиждан фурор Стоилов се превърна в апетитна хапка за множество отбори от силни първенства. Президентът на настоящия му клуб Саян Хамитжанов обаче побърза да попари техните надежди.

"Ще ви кажа така - ние няма да пуснем Станимир да ходи където и да е", отсече босът на столичани.

Междувременно защитникът на "Астана" Бранко Илич скъса Мъри от хвалби в интервюто си за "vesti.kz". "Мога с увереност да заявя, че Стоилов доказа, че е супертреньор. Ние също показахме, че сме добър и сплотен колектив. Искам да похваля и другите специалисти в отбора. Лекарите и треньорският щаб - всички сме като едно цяло", заяви словенският национал.

В последната си среща от групите на най-комерсиалния футболен турнир столичният клуб гостува на "Галатасарай". Двата тима ще премерят сили на 8 декември в сблъсък за третото място в групата. "Галатасарай" е с актив от четири точки, а "Астана" с три.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай