Миска удря рамо на "орлите" за "Реал"

Миска удря рамо на "орлите" за "Реал" | StandartNews.com

Останаха 6000 пакетни билета, Дерменджиев пуска децата срещу Враца

Красивата Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова ще удари рамо на "Лудогорец" за мача срещу "Реал" М на 1 октомври, научи "Стандарт". Красавицата няма търпение да дойде време за двубоя с Кристиано Роналдо и компания. "С най-голямо удоволствие ще отида, "Лудогорец" ми харесват много като отбор и начин на игра. При тях всичко е драматично - винаги всичко се случва в края на мачовете им. Винаги има огромно напрежението", каза Радост пред "Стандарт". Тя обяви, че няма симпатии към Кристиано Роналдо. "Той не ме интересува. Страхотен футболист, но аз ще викам за нашите", допълни хубавицата.

Тодорова, която е родена във Враца, обаче няма да стиска палци за "орлите", които днес играят с "Ботев" за Купата. "Реалист съм. Най-вероятно "Лудогорец" ще спечели. Но аз тайничко се надявам моите любимци от "Ботев" (Враца) да ги изненадат", добави Тодорова.

Иначе продажбата на пакетни билети продължава да върви с пълна сила. От клуба обявиха, че са останали само 6000 броя. Това означава, че до момента разградчани са разпродали 34 000 места за мачовете срещу "Реал", "Ливърпул" и "Базел". Пакетните билети ще бъдат още два дни на касите - днес и утре. Едва след това ще се пуснат билети за единична продажба.
Треньорът Георги Дерменджиев пък взе трима души от младежкия отбор на "орлите" за мача с "Ботев" (Вр). Денислав Александров, Олег Димитров и Венци Керчев попаднаха в групата, а по-голямата част от титулярите най-вероятно ще получат почивка. На вратата със сигурност ще пази Милан Борян.

Ремонтът на националния стадион вече е на финала

Ремонтните дейности на ст. "Васил Левски" заради домакинските мачове на "Лудогорец" в Шампионската лига вече са на финала, видя репортер на "Стандарт". По изискване на УЕФА са поставени нови 100 банки за журналистите. Над ложите привършва и изграждането на новата зала за ВИП-а. Изцяло нови са и тоалетните към нея. Цялостното освежаване на стадиона трябва да приключи до края на седмицата. Електронното табло, което се взима под наем пък ще пристигне на 29-и септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай