Миска с агитка за "Лудогорец"

Миска с агитка за "Лудогорец" | StandartNews.com

"Орлите" пуснаха оферта с билети за "Ливърпул"

Мощна и красива подкрепа от Враца ще получи "Лудогорец" в мача от Шампионската лига срещу "Базел", научи "Стандарт". Мис Национален отбор по футбол Радост Тодорова, която е родом от северозападния град, мобилизирала солидна група за двубоя от 21,45 ч. на ст. "Васил Левски". Красавицата е повела 20 свои приятели да дерат гърла за нашия шампион. Те са се заредили и с български знамена. "Този път ще седна сред хората. Там е най-весело. Ще викаме за момчетата, дано този път шансът да е с нас и да спечелим", каза Радост пред "Стандарт".

Все още не е ясно дали Христо Златински ще може да участва в мача. Както е известно, халфът и семейството му катастрофираха в събота. В момента Златински си е вкъщи и се възстановява.

В същото време от "Лудогорец" обявиха, че притежателите на билети от мача срещу "Базел" ще имат възможност първи да си закупят входни талони за двубоя с "Ливърпул" на 26 ноември на ст. "Васил Левски". Идеята е хората да ги показват на касите на "Ивентим" и срещу тях да получават талон за сблъсъка с "мърсисайдци". Към момента има продадени над 32 000 пакета за мачовете. Както е известно, за "Базел" и "Ливърпул" се отваря и блок 32 на сектор "В", след като бе изтърпяно наказанието, наложено от УЕФА за мача с "Реал" М.

Албанец от "Базел" се прави на Хитлер

Расистки скандал е на път да избухне в съперника на "Лудогорец" в Шампионската лига - "Базел". При успеха с 1:0 над "Йънг Бойс" голмайсторът Таулант Джака изпъна ръката си точно като Адолф Хитлер. 23-годишният защитник от албански произход все пак намери оправдание за жеста си пред в. "Блик": "Исках да поздравя семейството и роднините си на трибуните".

Интересното е, че Джака бе един от хората, които участваха в скандалния мач Сърбия - Албания миналата седмица. Таулант има и брат - Гранит Джака, който обаче е национал на Швейцария. Гранит направи нещо подобно, след като вкара при победата на "Борусия" М с 3:0 над "Хановер" в събота. След попадението си Джака направи конфигурация от двете си ръце, в която мнозина съзряха изображение на албанския герб - двуглав орел.

Каре звезди плаши Суоса

Четирима основни футболисти на "Базел" може да пропуснат мача срещу "Лудогорец" в сряда на ст. "Васил Левски", пишат медиите в Швейцария. Става въпрос за голмайсторът Марко Щрелер, защитниците Фабиан Шер, Беранг Сафари и Валтер Самуел. Четирима не попаднаха в групата на Пауло Соуса при успеха с 1:0 над "Йънг Бойс" и сега продължават да му изправят косите. В София ще пристигне и президентът на "Базел" - Бернанрд Хьослер. Неговата програма обаче се пази в тайна. Почетният шеф на швейцарците Жизела Оери обаче няма да присъства в София.

Немски икономист ще свири

мача между "Лудогорец" и "Базел". Става въпрос за Дениз Айтекин, който е с турски корени. Той е международен съдия от 2011 г., а в Бундеслигата свири от 2008 г. Айтекин, който е икономист по образование, живее в баварския град Оберсбах.

Времето ще е хубаво

за мача в сряда. Очакват се температури през деня около 20 градуса и 10-12 по време на самия мач. Застудяването в България се очаква от четвъртък, когато живакът в термометрите ще спадне драстично.

Пламен Марков похвали шампионите

за представянето им в Шампионската лига. Бившият селекционер на България говори пред швейцарския "aargauerzeitung". "Да, ще бъде на мача. За радост с представянето на "Лудогорец" в България идват отбори като "Реал", "Ливърпул" и "Базел". Браво и на Кирил Домусчиев", добави Марков.

Разградчани организират екскурзия

за втория им мач срещу "Базел" от груповата фаза на Шампионската лига на 4 ноември. Цената на човек в единична стая е 1490 евро, а такава за двойна стая е 1290 евро. В сумата влиза самолетен билет с чартъра на отбора (София - Базел на 3 ноември, Базел - София - Варна на 5 ноември). В нея има и 2 нощувки със закуски в хотел "Swissotel Le Plaza" 5*. Разбира се, в цената има и билет за двубоя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай