Миланов: С феновете ще разкъсаме "Рома"

Миланов: С феновете ще разкъсаме "Рома" | StandartNews.com

Лучано Спалети издава Жоро и ЦСКА на "вълците"

Халфът на ЦСКА М Георги Миланов заяви, че той и отборът му е готов за първия мач от групите на Шампионската лига. Утре вечер от 21,45 ч "армейците" гостуват на "Рома" на "Олимпико".

"Очакваме гореща подкрепа от феновете. Знам, че в Рим ще бъдат около 1000 привърженици в синьо и червено. С тяхна помощ ще разкъсаме противника", закани се Миланов на излитане от Москва. "Настроението е приповдигнато. Очакваме с нетърпение този мач. Разбира се, "Рома" е много силен съперник. Леко предимство за нас е фактът, че Даниеле Де Роси няма да играе", сподели Миланов. "Никога не съм играл срещу "Рома", въпреки че съм бил в Рим. С треньорите и съотборниците обсъдихме съперника. Твърдя, че ги познаваме много добре", каза халфът на България.

Бившият треньор на "Зенит" Лучано Спалети е пил кафе с наставника на "вълците" Руди Гарсия. Гологлавият спец е обяснил подробно тънкостите в играта на руснаците. Самият Гарсия заяви преди мача, че е уверен в победата. "Трудихме се много, за да стигнем до Шампионската лига. Сега, когато сме тук, и аз искам да подържа олимпийския огън, поне за кратко. ЦСКА е силен отбор. Имат добри халфове и нападатели. Но са слаби в защита, което ще е нашият коз", добави Гарсия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай