"Майнц" дава шанс на Неделев след парти

"Майнц" дава шанс на Неделев след парти | StandartNews.com

Тодор Неделев получи вот на доверие от треньора на "Майнц" Мартин Шмит. 22-годишният халф вече няма да играе за младежите на "карнавалния отбор", обяви "Билд". Той ще бъде твърдо част от първия тим. Това потвърди и мениджърът на клуба Христиан Хиидел. "Вече сме говорили с него за следващата стъпка в кариерата му. Ще има шанс да покаже на какво е способен", каза Хиидел. Той каза още, че "Майнц" ще разчита много на младите си футболисти.

"Всички ще играят. Много от тях показаха силни игри през подготовка и съм приятно изненадан. Имаме много дълга скамейка. Никога не сме разполагали с такава ширина каквато имаме сега. Имаме много таланти и ще стартираме силно. Ако загубим първите 4 кръга, то аз съм идиот", отсече специалистът.

Днес клубът спретна парти в центъра на едноименния град, на което представи играчите. Хиляди фенове се струпаха на "Домплац", за да видят своите любимци. Песни, танци, музика и много бира завладяха площада. Привържениците аплодираха Тодор Неделев и неговите съотборници и им пожелаха успехи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай