16:40 ч.

01.03.18

1 мин.

0

0

0

Мъри Стоилов стана селекционер на Казахстан

от редактор |

Мъри Стоилов стана селекционер на Казахстан

Най-добрият треньор на България за 2017 година - Станимир Стоилов, е новият селекционер на Казахстан. Новината бе потвърдена на сайта на футболната федерация в бившата съветска република, a самият български специалист пък бе официално представен на новия си пост преди броени минути.


Стоилов заменя на поста руснака Александър Бородюк. Заставането начело на националния отбор на Казахстан означава, че главният виновник за "Синята приказка" ще прекрати взаимоотношенията си с шампиона Астана. Очаква се овакантеният пост да бъде зает от помощника на Мъри Григори Бабаян.


За Мъри това ще е втора дестинация като национален селекционер, след като първо през 2007-ма, а след това и в периода 2009-2010 бе начело на България.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент