Мама Долорес теши Роналдо за издънка

Мама Долорес теши Роналдо за издънка | StandartNews.com

Майката на голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо утеши сина си след издънката на неговия "Реал" М 2:2 като гост на "Лас Палмас" в испанската "Ла Лига". Това бе второ поредно равенство за "белия балет" след 1:1 у дома срещу "Виляреал" в сряда. "Винаги дръж главата горе", написа мама Долорес в социалните мрежи под снимка на Кристиано.

Иначе в "Реал" ври и кипи след издънката. Още повече, че самият Роналдо бе сменен от треньора Зинедин Зидан при 2:1 за "белите". Португалецът напусна игра в 72-ата минута. Той беше видимо недоволен и дори не погледна Зинедин Зидан, който му подаде ръка. Прибирайки се към скамейката, Кристиано не скри яда си. След като седна той започна да хвърля неща от яд. Медиите в Португалия излязоха с гръмки заглавия. "Бесен Роналдо", пише на първата си страница "A Bola". "Роналдо, бесен на Зидан", се чете от вестник "Record". "Роналдо напусна с лошо изражение на лицето", е заглавието на "O Jogo".

"Във вторник имаме важен мач с "Борусия" (Дортмунд). Роналдо трябва да си почине. Той игра добре, но реших да го заменя предвид предстоящия двубой в Шампионската лига. Разбира се, Кристиано иска винаги да е на терена, но аз съм длъжен да мисля за своите футболисти, особено за него. Понякога са необходими и смени", обясни Зидан. Феновете на "Реал" пък подкрепиха Зизу във войната с Кристиано. 83,89% от гласувалите в анкетата на близкия до клуба вестник "Ас" подкрепят Зидан и не смятат, че Роналдо е в правото си да недоволства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай