Малтийският селекционер похвали БГ тима

Малтийският селекционер похвали БГ тима | StandartNews.com

Малтийският селекционер Пиетро Гедин заяви, че националният отбор на България е един изключително силен тим, който е част от европейския елит. Треньорът на противника, срещу когото ще се изправим утре, обаче смята, че неговите футболисти имат силите да си тръгнат от София с добър резултат.

"Доволен съм от настройката на играчите ми за предстоящия двубой и съм сигурен, че можем да вземем нещо от тази среща. България игра страхотно в предишните квалификации, но започна колебливо настоящите. Нашите противници ще искат да се реваншират за слабите резултати в предишните два мача, в които роля имаха липсата на късмет и класата на съперниците", заяви Гедин на официален брифинг преди двубоя в неделя.

"Ние имаме да си отмъщаваме за поражението с 0:6 при последното ни гостуване тук. Сега ще търсим по-добър резултат. Няма причина да се страхуваме. Задачата ни обаче ще бъде тежка, защото България е част от европейския елит. Любослав Пенев разполага с изключително силен отбор, но ние сме добре подготвени", допълни селекционерът на Малта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай