Льов се учи за пилот на самолет

Льов се учи за пилот на самолет | StandartNews.com

Нойер става съсед на Лам, гаджето на Шурле му търси къща в Лондон

Селекционерът на Германия Йоаким Льов ще става самолетен пилот. Треньорът на Бундестима ще използва ваканцията си, за да мине необходимите курсове. Идеята дошла на Льов, когато той отишъл при пилотите на немския чартър, в който тимът се прибра от Бразилия. Леко подпийнал, Йоги сметнал идеята да се научи да управлява самолет за брилянтна. "Запишете ме на курсове, момчета", казал Льов на двамата пилоти. Те се съгласили и в знак на уважение, главният на екипажа му подарил слънчевите си очила. Вратарят на Маншафта Мануел Нойер пък ще става съсед на съотборника си Филип Лам. Стражът вече е купил парцел непосредствено срещу дома на капитана на "Байерн" в Мюнхен. "До 2-3 месеца къщата трябва да е готова. Лам ми предложи да останем със семейството ми при него, докато майсторите свършат работата си. Но аз предпочетох да живея в старата си къща", разкри Нойер. Крилото Андре Шурле и приятелката му Моника Йорк няма да ходят на почивка. Причината е, че двамата искат да заживеят заедно. "Предстои ни сериозно обикаляне из Лондон, за да се намерим апартамент", разкри футболистът на "Челси".

Жером Боатенг пък бе най-щастлив след прибирането на немците. Домът на защитника е на 10 минути пеша от Бранденбургската врата, където бе основният купон. После Боатенг веднага се прибра, за да види роднините си. Бастиан Швайнщайгер и приятелката Сара пък ще заминат на почивка в САЩ, но само за 4-5 дни. Швайни е заявил пред Сара, че иска да прекара после няколко дни по кафенетата на Мюнхен.

Меси се разкърши в дискотека

със съотборниците си от Аржентина, след като тимът се прибра в Буенос Айрес. Целият отбор посети нощно заведение и се весели до малките часове. Играчите не спираха да си правят селфита през цялата нощ. Друго на което наблегнаха Лео Меси и компания, бяха танците. Естествено и съпругите на аржентиците бяха там, за да контролират половинките си. Все пак девойките не отказаха освежителните коктейли от барманите. В същото време стана ясно, че най-вероятно Херардо Мартино ще е новият селекционер на Аржентина. Тата, който за последно води "Барселона", заменя напусналия Алехандро Сабела.

Оставиха Дани Алвеш на сухо

Десният защитник на Бразилия остана капо това лято. След като не успя да постигне нещо повече от четвърто място на Мондиала, сега и приятелката му го заряза. Актрисата Тайса Карвальо си е събрала багажа от апартамента на Алвеш и дори не му е оставила бележка.

Останалите от лагера на Бразилия явно не изживяват толкова тежко провала. Нападателят Хълк се оказа музикант. Той си пусна снимка с китариста Йегор, който му е приятел. На снимката Хълк свири на укулеле (китара с 4 струни). Тиаго Силва и Марсело също не си поплюват. Те купонясваха до малките часове в дискотека заедно с актрисата Фиорела Матеис. Все още не е ясно кой ще наследи Луиш Фелипе Сколари на поста селекционер на Бразилия. За момента фаворит е Леонардо.

Аржентина писна към ФИФА

за расизъм от страна на Германия. Причината е, че по време партито на немска земя част от играчите на Бундестима започнаха да играят танца "гаучос". Според аржентинците така те са изкарани като джуджета. "Не беше правилно от наша страна, извиняваме се. Не сме имали за цел да ви обиждаме", каза вратарят Мануел Нойер.

Шакира била бременна

за втори път, пишат медиите в Бразилия. Причината за съмнението е широката рокля, с която колумбийската поп икона пя на закриването на световното първенство. Шакира има син Милан от защитника на Испания и "Барса" Жерар Пике.

Де Йонг си нае хидроплан

за да отиде на почивка до Ибиса. Халфът на Холандия взе жена си Уинона и двете си деца. "Отиваме да си починем. Не ни притеснявайте, защото ще си изключим телефоните", написа Найджъл Де Йонг.

Касиляс се венчал тайно

за Сара Карбонеро, твърдят медиите в Испания. Двамата са сключили брак в селото на журналистката Корал де Алмагер близо до Толедо. Двамата планували сватбата да бъде през август, но заради ранното отпадане на Испания двамата решили да издърпат щастливия ден.

Шерцингер възпя Ван Перси

заради уникалното изпълнение срещу Испания в първия кръг на световното. Гаджето на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън записа новото си парче. Никол гостува гостува в радио шоуто на Адам Катерал и изпя новия сингъл. Тя разкри, че именно Робин Ван Перси я е вдъхновил. "Не искаш ли твоят нападател да бъде Ар Ви Пи, вкарва голове като 1,2,3", се пее в парчето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай