"Лудогорец" пуска допълнителни 200 билета за мачовете в ШЛ

"Лудогорец" пуска допълнителни 200 билета за мачовете в ШЛ | StandartNews.com

София. Броени часове преди сблъсъка между Лудогорец и Реал (Мадрид), от ръководството на родния шампион ще изненадат феновете на футбола у нас с допълнителни 200 пакетни билета на касите на ст. "Васил Левски". Пропуските за трите домакински мача на "зелените" от втора група на Шампионска Лига са за т. нар. сектори "Лъвчетата", които свързват секторите "А" и "Б", "Б" и "В", и "В" и "Г".

Билетите, на цена 147,25 лв., ще бъдат пуснати в 10:00 часа на касите. Бройките са останали от неизпълнени заявки на фенклубовете.

Тази вечер по трибуните на стадиона се очакват над 40 хиляди зрители. Мачът между Лудогорец и Реал (Мадрид) започва в 21:45 и ще бъде излъчен пряко по bTV Action. 

В 16:00 пряко по bTV Action ще бъде излъчен и мачът между Лудогорец и Реал от младежката шампионска лига.

Заради мача от Столична община въвеждат ограничения в движението около стадион "Васил Левски".

Забранено е влизането, престоят и паркирането на автомобили зад секторите "Б" и "Г" на Националния стадион. Автомобили няма да се допускат и по улица "Гурко" между булевардите "Евлоги Георгиев" и "Васил Левски", извън местата за платено паркиране отбелязано като „служебен абонамент".

При необходимост е възможно временно да бъде затворен и булевард "Евлоги Герогиев", по който ще могат да преминават само автобусите на градския транспорт. Метрото и някои от автобусните линии ще работят с удължено работно време до 1 часа.

Повече за срещата с испанския гранд прочетете ТУК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай