"Лудогорец" пуска билет за 3-те мача

"Лудогорец" пуска билет за 3-те мача | StandartNews.com

"Тотнъм" глези скаутите на шампиона в Лондон

"Лудогорец" ще пусне пакетен билет за трите мача в Шампионската лига, научи "Стандарт". Жребият прати в София "Реал", "Базел" и "Ливърпул". Подробности се уточняват с фирмата, която ще ги разпространява. Всеки момент цените ще бъдат обявени. Опашките по касите на стадионите в София и в Разград са гарантирани, но феновете лесно могат да ги избегнат. "Лудогорец" и дистрибуторът са осигурили достъп до билетите в популярни вериги бензиностанции, магазини за мобилни телефони, книжарници и т.н.

Разузнаването между съперниците започна вчера. Двама наши скаути бяха в Лондон на мача "Тотнъм" - "Ливърпул" (0:3). Домакините се оказаха повече от любезни. Въпреки късната заявка "шпорите" настаниха Любо Трайков и негов колега в една от баровските ложи на "Уайт Харт Лейн". Човек на "Ливърпул" пък пристигна снощи в Разград за мача на "Лудогорец" с "Берое".
Преди него беше даден старт на реконструкцията на сектор "Б" на ст. "Лудогорец Арена", където се събират феновете на отбора.

Началото беше дадено от единия от собствениците на клуба Георги Домусчиев, който счупи шампанското в багера.

"Лудогорец" ще продължи да играе атрактивен и нападателен футбол и ще ви радва още повече", обеща босът. "Феновете ще имат най-добрите условия да гледат мачовете, надяваме се след цялостната реконструкция да приемам и срещи от груповите фази на Шампионска лига и Лига Европа", добави той. На събитието присъства и кметът Денчо Бояджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай