"Лудогорец" направи спектакъл и показа равни сили с "Ливърпул"

"Лудогорец" направи спектакъл и показа равни сили с "Ливърпул" | StandartNews.com

София. "Лудогорец" показа равни сили с "Ливърпул" в среща от Група "Б" на Шампионската лига. Истинско надиграване стана на националния стадион "Васил Левски" и резултатът завърши с 2:2.

Мечтаното начало стана факт, когато в третата минута Дани Абало откри резултата след грешка на вратаря Симон Миньоле, който изпусна топката след слаб удар на Марселиньо, но испанецът изпревари и вкара за 1:0.

Само минути по-късно обаче радостта за нашите утихна след като в 8-та минута Рики Ламбърт изравни. Той преодоля Козмин Моци, след което с глава прехвърли и Влади Стоянов, за да направи 1:1.

Много положения и силна игра показаха момчетата от българския шампион. Грешка в 37-ата минута обаче позволи на "Ливърпул" да поведе с 2:1. Рахийм Стърлинг проби по левия фланг и центрира към далечната греда, където Джордан Хендерсън отблизо вкара за 2:1.

Българският шампион излиза без чист нападател, като на върха на атаката ще е Дани Абало. За гостите пък на линия ще е капитанът Стивън Джерард, за когото имаше съмнения дали ще започне като титуляр.

Феноменален гол на Георги Терзиев в 88 минута изравни резултата.

Гостите запазиха аванса си от един гол и почти до края на второ полувреме. В 88-ата минута обаче България бе на крака, когато Георги Терзиев изравни резултата.

До края на срещата българските момчета се напънаха да вземат и пълния успех, но не успяха.

Двата тима вече се срещнаха веднъж в групите на "Анфийлд", където "Ливърпул" победиха с 2:1 след невероятна драма в края.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай