Лудогорец и Партизан оставиха всичко за реванша

Лудогорец и Партизан оставиха всичко за реванша  | StandartNews.com

Разград. Лудогорец и Партизан завършиха 0:0 в Разград в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двата тима ще решат крайния победител след седмица в Белград, когато е реваншът.

Лудогорец владееше повече топката и бе по-активният тим на терена, но така и не успя да отбележи гол.

Стойчо Стоев рискува и пусна Козмин Моци титуляр, въпреки че до последно бе под въпросителна заради травма. Брайън Ангуло, който също имаше проблеми, остана на пейката.

В началните минути гостите бяха по-активни и създаваха напрежение пред вратата на Владо Стоянов, който на няколко пъти трябваше да се намесва. Най-чистото положение за разградчани пък пропусна Марселиньо, който в 11-ата минута от близо не успя да вкара с глава.

Постепенно българският шампион изравни играта и в 17-ата минута Мишо Александров бе изведен много добре от Светльо Дяков, Александров обаче се забави и точно преди да бие бе блокиран. Малко по-късно и Дани Абало отблизо стреля в аут.

Лудогорец пропусна страхотна възможност в 32-ата минута, Марселиньо от 12 метра стреля в аут. До края на полувремето домакините контролираха случващото се на терена, но така и не успяха да стигнат до гол.

Лудогорец продължи да бъде по-активен и през втората част, но до по-сериозни положения пред двете врати така и не се стигна.

Така двата тима ще решават всичко на 6 август.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай