"Ливърпул" се скри в София

"Ливърпул" се скри в София | StandartNews.com

"Мърсисайдци канят легенди от "Армията" на прием

"Ливърпул" финтира посрещачите на летище София при пристигането си тази вечер. Стиви Джи и компания повториха упражнението на "Реал", като минаха по специален маршрут. След задължителния контрол звездите свиха в коридор и бяха изкарани с автобус, паркиран зад оградите на аерогарата. Истерията по Роналдо и компания обаче отсъстваше. Не повече от 30 запалянковци стояха доста кротко с надежда за автограф или снимка. Те все пак зърнаха отдалеч Джерард, който след граничния контрол веднага се шмугна в тоалетната, подгонен от нужда.

Какво каза Георги Дерменджиев преди двубоя - ТУК! 

Какво каза Брендън Роджърс на пресконференцията - ТУК!

Мениджърът Брендън Роджърс призова за повече мъжество в мача срещу "Лудогорец". Както е известно, "мърсисайдци" се нуждаят само от победа днес. "Трябва да бъдем по-концентрирани и по-агресивни, да се защитаваме повече като отбор. Когато сме подложени на натиск от съперника да се браним по-успешно и работим върху това", коментира Роджърс пред клубния сайт на път за България.

Фондацията на "Ливърпул" пък даде тази вечер коктейл в посолството на Великобритания. "Червените" показаха, че не са забравили съперниците от ЦСКА, с които играха три пъти в Европа, като веднъж бяха елиминирани. С покани бяха легендите Георги Велинов, Димитър Пенев, шефът Александър Томов и пресаташето Иван Ченчев. Разбира се, и Стойчо Младенов, който обаче не успя да присъства заради семейни ангажименти.

Балотели не се качи в самолета

Звездата на "Ливърпул" Марио Балотели няма да играе в София срещу "Лудогорец". Италианецът изпусна самолета за българската столица. Той е още контузен и не попадна в групата на Брендън Роджърс. Днес сутринта Бало пропусна тренировката на отбора.

По време на заниманието всички в "Ливърпул" бяха ухилени все още едно мачът срещу българския шампион е протоколен. Според английските медии това е само фасада за феновете. След тренировката мениджърът Брендън Роджърс привика Рики Ламбърт и му говореше нещо около 10 минути. Още от тогава стана ясно, че Балотели няма да играе.

Постове в "Инстаграм" засенчиха

Марио Балотели ден преди мача в София. Докато всички чакаха новина дали италианецът ще се качи на самолета за България, сайтът на "Ливърпул" шокира със статия: "25 най-харесвани постове в "Инстаграм" на Хосе Енрике". Сред публикациите личат няколко селфита и реклами на компютърни игри.

Само аз мога да оценя играта

си, обяви вратарят на "Ливърпул" Симон Миноле. "Не ми трябва някой да ми казва кога съм сбъркал. С треньора на вратарите гледаме мачовете и анализираме всичко. Аз сам съм си критик", допълни белгиецът.

"Червените" празнуват юбилей

в София срещу "Лудогорец". Те отбелязват 50 години, откакто за първи път в своята история играят с червени екипи. На 25 ноември 1964 г. в мача за КЕШ срещу белгийския "Андерлехт" тимът сменил тогавашните синьо-бели цветове. Промяната въвежда легендата Бил Шенкли. Именно червеният екип носи важната победа в онзи мач с 3:0.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай