Крисия и Кобрата на мача днес

Крисия и Кобрата на мача днес | StandartNews.com

"Лудогорец" чака "Ливърпул" с бели рози

Двете имена на годината в България ще подкрепят "Лудогорец" срещу "Ливърпул" днес. Съперниците излизат в ключов мач от група B на Шампионската лига на ст. "Васил Левски". Малката певица Крисия и боксьорът Кубрат Пулев са специални гости на шампионския клуб, който се организира преди всички срещи в турнира. От УЕФА държали да има известни лица не само от футбола. От "Лудогорец" поканиха Крисия и Кобрата, като получиха съгласие. Талантливото дете живее в Разград и беше на пролетния мач с "Валенсия", като дори изпълни химна. Сега Крисия ще бъде сред гостите в шампионския клуб, но може и да не остане за мача за разлика от Кобрата, който ще седне в ложата.

Подробности за пристигането на Ливърпул в София - ТУК!

Последното домакинство от групата ще бъде посетено от близо 40 000 зрители. Все още ограничени бройки билети се намират за всички сектори. "София е много различна от Разград. Публиката тук е високо интелектуална, ще видите", отговори треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев на английски журналист, "Срещу "Базел" се получиха някои неточности. Гарантирам, че сега няма да им такива грешки. С Брендън Роджърс няма как да се изненадаме. Излизаме за победа и нищо друго".

"Никой не се е пазил за "Ливърпул", призна капитанът Светослав Дяков. "Дербито с ЦСКА е забравено. Уважаваме "Ливърпул", но не ни е страх".

Разградчани посрещнаха с бели рози гостите си". Във фоайето на националния стадион бяха наредени множество вази.

Елате по-рано на стадиона

призоваха от "Лудогорец". Клубът и полицията в София въвеждат сериозни мерки за сигурност преди двубоя. Всички притежатели на билети ще бъдат подложени на щателно претърсване на влизане на "Васил Левски". Стадионът отваря врати в 19,30 ч. Хора в нетрезво състояние или употребили наркотични средства няма да бъдат допускани. Абсолютно се забранява внасянето на остри предмети и пиротехнически средства", допълват от "Лудогорец".

Нови 6000 билета предоставят

министерство на младежта и спорта и "Лудогорец" на 6000 ученици от 50 столични училища и домове за деца, лишени от родителска грижа. Те ще гледат последния мач на разградчани от тазгодишното издание на UEFA Youth League. Мачът между талантите на "Лудогорец" и "Ливърпул" е от 16,00 ч. на стадион "Георги Аспарухов".

Посланик Джонатан Алън ще участва

в благотворителна тренировка днес. Дипломатът на Великобритания ще бъде заедно със специалисти от фондацията на "Ливърпул" в 9,30 ч. в закритото футболно игрище в парк "Заимов". Идеята е да се повиши информираността за проблемите на децата в България от малцинствен произход и деца със специални нужди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай