Кръщават новата трибуна на "Лудогорец Арена" на Моци

Кръщават новата трибуна на "Лудогорец Арена" на Моци | StandartNews.com

София. Новата трибуна на "Лудогорец Арена" ще бъде кръстена на Козмин Моци, който снощи трябваше да замести Владо Стоянов на вратата на разградчани и прати отбора в Шампионска лига. Това стана ясно от собственика на тима Кирил Домусчиев.

"Не мога да опиша усещанията си с думи. Имах усещане, че ще елиминираме Стяуа още преди гола на Вандерсон. Малко загубих надежда, след като изгониха Владо, но после ме озари, че Моци ще направи чудо", бяха първите думи на бизнесмена след като "Лудогорец" се класира за Шампионската лига.

"Надявам се, че ще ни разрешат да играем тук (б.р. ст. "Васил Левски"). Поведението на феновете на ЦСКА е поведение на загубени души и мога само да ги съжалявам. Ще направим допълнителни инвестиции на стадиона, но мисля, че ще направим нещата. Получаваме доста пари от Шампионската лига и ще направим реконструкция. За Разград чакаме да излезе концесията, за да започнем да строим", добави той.

"Моци е ядрото на отбора, защото знам качествата, психиката му и как влияе на другите играчи. Не оцених Дерменджиев през последните години. Не направих точна преценка, че той не е перфектният помощник, а перфектният треньор. Който и съперник да дойде, ние ще играем футбол. Билетите за Шампионската лига ще са по-скъпи, разходите тук са по-големи, но за деца и социално слаби имаме разработени програми. След този мач ще трябва пак да се зареждам и да ходя на екстрасенс", продължи Домусчиев.

Снощи в социалните мрежи  гръмнаха множество поздравления за победата на Лудогорец. Много фенове написаха: "Моци президент" веднага след края на мача срещу Стяуа. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай