Красавици дебнат Чочев за селфи

Красавици дебнат Чочев за селфи | StandartNews.com

Халфът посвети двата гола на студентка

Италия продължава да се възхищава на Ивайло Чочев след рецитала му срещу "Дженоа" (2:1). Във вторник бившият играч на ЦСКА ще бъде чакан от стотици фенове на сицилианците в клубния магазин. В 19,30 часа Чочев заедно със съотборника си Синиша Анделкович ще раздава автографи. Още от днес две красавици търсиха Ивайло и се зарекоха да дойдат от рано, за да се подготвят за селфитата с него. "Посвещавам головете на сестра ми Христина", разкри пък самият Чочев след мача. "Сезонът все още не е свършил. Хубаво е, че минахме 40 точки. Трябва обаче да продължаваме да работим усилено до последния ни мач", добави скромният национал в "Туитър".

Според някои информации цената му е скочила до страхотните 6 милиона евро. Треньорът на "Палермо" Джузепе Якини също се изказа ласкаво. "В играчи като него е бъдещето. Такъв ще бъде стилът на "Палермо", той включва експлозията на Чочев", коментира Якини. "Сега ни показва добър апетит за игра, а също така прибави и голове на сметката си", добави спецът.

Медиите в Италия също отдадоха заслуженото на нашето момче. "Гадзета дело Спорт" дава седмица по десетобалната система на юношата на "Чавдар" (Етрополе). "Новото откритие на сицилианците все повече се изкачва на сцената и влиза в полезрението на прожекторите", коментира изданието. "Тутоспорт" и "Кориере дело Спорт" също му писаха отлични оценки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай