Конте: Българите ни затрудниха повече от Англия

Конте: Българите ни затрудниха повече от Англия | StandartNews.com

Середова дразни Буфон с новия

Джанлуиджи Буфон ще има с какво да запомни контролата между Италия и Англия (1:1). Докато се опитваше да опази вратата си, на трибуните на "Ювентус стейдиъм" го гледаше бившата му жена Алена Середова. Тя обаче доведе новия си възлюбен в ложата. Неговото име е Алесандро Наси и той работи като адвокат при шефовете на "Юве".

Въпреки силната игра на "Скуадра адзура", селекционерът Антонио Конте все още бе на тема "България". "Съжалявам, че не спечелихме и в двата мача, но от друга страна, съм щастлив, че успях да дам шанс на нови играчи. Срещу България допуснахме два гола преди почивката, а англичаните са много силен отбор, който няма загуба през тази година", каза Конте.

"Да се завърна на "Ювентус стейдиъм" е изключително емоционален момент за мен. Изпълнен съм с красиви спомени от това място", коментира бившият треньор и играч на "Ювентус", с който вдигна титлата общо 8 пъти.

Самолетни неволи пък изтормозиха англичаните след мача. Тимът на Рой Ходжсън трябваше да преспи в Италия заради техническа неизправност в летящата машина. Междувременно дебютът на Райън Мейсън стана най-коментираната тема на Острова. Причината за това стана татуировката, която показа при попадението на Андрюс Таузънд. Мейсън е изрисувал там скъп човек. Последният обаче се оказа двойник на фен. Запалянкото пусна своя снимка на 12 години, за да докаже убийствената прилика. "Не познавам Мейсън, защо ме рисува?", попита той в "Туитър".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай